ROMIGE LINZENSOEP

Share on facebook
Zelf houd ik er enorm van soep en vooral tussen de middag
Hierbij deel ik dan graag mijn lievelingsrecept voor linzensoep
 
300 gram rode linzen
1 grote ui
1 blik kokosmelk
1 blik tomaten
1 theelepel kurkuma
1 theelepel korianderpoeder
1 theelepel komijnzaad-poeder
1 liter groentebouillon
 
1.  Snipper de uit in stukken en bak in Ghee of olie zachtjes aan. 
2. Voeg de kruiden eraan toe, zodat deze ook een beetje
geroosterd worden.
3. Voeg de tomaten toe 
4. Voeg de linzen en kokosmelk en groentebouillon toe en laat 20 minuten zachtjes pruttelen 
5. Als de linzen zacht zijn kan je met de staafmixer alles pureren tot een heerlijke soep, of gebruik je blender! Mocht de soep nog wat dik zijn voeg wat extra water toe
6. Eet smakelijk
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *