Reviews

Nieuwsgierig naar wat anderen vinden, lees hieronder de reviews. 

Ik heb altijd snel klachten met mijn onderrug, dus toen we thuis moesten gaan werken vanwege corona maakte ik mij wel zorgen hoe dit voor mijn rug zou verlopen. Maar daar kwam verlossing in de vorm van de online yoga lessen van Karleen. Ik heb nog geen moment last van mijn rug gehad en ben er van overtuigd dat dit te danken is aan de lessen van Karleen. Ik doe braaf 3x in de week mee en vind het echt heerlijk. Karleen heeft een hele fijne, rustige stem en legt tijdens de lessen goed uit waar de houding goed voor is. Ik hoop van harte dat zij hiermee doorgaat, ook na corona. Ik ben fan

Ik heb een aantal jaar Vinyasa yoga gevolgd maar sinds een jaar of 4 niet meer de tijd hiervoor gevonden. Dus het was heerlijk om na en werkdag even terug te gaan naar een rust moment en mezelf weer een beetje uit te dagen. Karleen straalt rust uit en laat ieder op zijn eigen tempo voelen. Goede mix van fijne muziek, rust, ademen, strekken, spieren warm maken en movement 
Aanrader!
Ondertussen heb ik er drie lessen bij Karleen op zitten en dit zijn zeker niet de laatste! De manier waarop zij les geeft is heel fijn. Ze legt duidelijk de houdingen uit en geeft extra tips voor wanneer een houding te lastig is. Ze geeft les voor elk niveau yoga. Ik ben fan van Karleen haar yoga lessen. Vooral de Hatha is mijn favoriet.
Pauline
Heerlijke yogales van Karleen gevolgd. Duidelijke uitleg van oefeningen. Fijne flow in de rustige en actieve oefeningen aan de hand van je ademhaling begeleid door Karleen. Zij heeft oog voor ieder individu, zodat je persoonlijke tips krijgt tijdens de les. Voelde mij volledig ontspannen na de les. Haar enthousiasme, kennis van en liefde voor yoga weet zij heel goed over te brengen!
Brenda
Wat brengt deze bijondere tijd (Coronacrisis) te weeg. Al jaren roep ik, ik zou weleens Yoga willen volgen. Nu twee lessen verder ben ik verkocht. Heerlijk ontspannen na een dag achter de computer, in een zeer verkeerde houding aan de eettafel, alles even weer los maken. Je gedachten laten gaan……… Om op afstand deze lessen te mogen volgen is een aanrader voor iedereen. Karleen haar manier van lesgeven is rustig, helder, niet ingewikkeld, nuchter en zeker niet zweverig
In deze bijzondere tijd waarin thuis blijven belangrijk is, zorgt Karleen voor ontspanning en loslaten van de dag in haar yoga-lessen. Erg fijn om in huis mijn yoga mat te pakken. Karleen leidt me met serene rust door de oefeningen en legt de oefeningen goed uit. De playlist die Karleen gebruikt is een cadeautje.
Lotte
In de afgelopen jaren heb ik een paar keer yogalessen in een studio gevolgd. Ik kan me alleen nooit overgeven aan de rust en stilte, ben meer bezig met alles om me heen en vind veel teachers way too zweverig.
De afgelopen weken heb ik verschillende keren een yin les van Karleen gevolgd. Gewoon thuis, op mijn matje in de woonkamer. Niemand om me heen, kaarsen aan en een goede Playlist die Karleen heeft opgestuurd voorafgaand aan de les. Karleen praat precies genoeg tijdens de les; af en toe legt ze uit waar bijvoorbeeld een bepaalde houding goed voor is maar ze laat ook genoeg stiltes vallen. Ik word mega ontspannen van de yin lessen en dat is voor mij echt een nieuwe ervaring! Dus ook voor alle stuiterballen like me; probeer dit eens!
Lieke
Karleen is een hele fijne yoga docent, ze is vrolijk, lief, zorgzaam en enthousiast. De lessen van Karleen zijn toegankelijk maar wel met een juiste hoeveelheid uitdaging! In haar lessen weet ze de juiste balans te vinden tussen rust en energie en legt alles rustig en duidelijk uit. Karleen laat jou op je eigen tempo yoga ontdekken, echt een aanrader!
Steffie
Zelfs ten tijde van de coronacrisis waar iedereen binnen moet blijven in het belang van de maatschappij, heeft Karleen een manier gevonden om mensen te verbinden door yoga. Zowel mijn vriend (ultimate beginner) als ikzelf kunnen de lessen volgen op afstand en hebben er enorm veel baat bij. Karleen krijgt het voor elkaar, om zelfs op afstand fijne yogalessen te kunnen geven. Haar manier van lesgeven is boeiend, rustig, helder, enthousiast en liefdevol. Karleen is een moderne yogadocente die niet te zweverig is, maar wel de yoga filosofie meegeeft tijdens het lesgeven. Echt een aanrader en al helemaal in deze bijzondere tijden!
Sharon
Karleen is een hele fijne lerares die zonder zweverigheid een duidelijke omschrijving geeft van de oefeningen. De masterclass yoga was goed vol te houden, ontspannend en tegelijk inspannend. Karleen geeft het vertrouwen dat een beginnende yogi nodig heeft om verder te gaan. Ik dacht altijd dat je heel lenig moest zijn om met yoga te starten, maar niets in minder waar! Een echte aanrader en ik zal zeker vaker een yoga les bij Karleen volgen
Jonne
Karleen haar manier van lesgeven is down to earth met niet teveel poespas. Ze geeft een nuchtere blik en duidelijke uitleg in haar lessen. Haar lessen kunnen fysiek uitdagend zijn en geven je het gevoel dat je echt wat gedaan hebt. Kortom; een goede manier om uit je hoofd te komen en meer in je lichaam te zijn.
Sabine
Heerlijk om af en toe yoga te doen, voor mij meestal om de spieren los te maken voordat de (wind) surfspullen worden gepakt en soepel het water op te gaan. Maar nu ook bij ons op kantoor, waar Karleen van een verlaten verdieping met uitzicht op de snelweg een plek van rust wist te creëren. Ze wist de les voor iedereen toegankelijk te maken, waarbij ze professioneel, met vriendelijke stem en met geduld de groep mee nam in de verschillende bewegingen. Zo lukte het haar goed om mij op mijn gemak te stellen, ook als een beweging even wat minder goed ging. Vooral ook complimenten voor de muziekkeuze dat hielp mij enorm om in het hier en nu te blijven. En mij gedachtes te laten voor wat het was. Ik ga mij zeker inschrijven voor een volgende (online) sessie, mijn yogamatje ligt klaar.
Sabrina
What can I say about Karleen except that’s she is a beautiful soul, attentive, professional and rigorous yoga teacher. Her lessons are a medicine for body and mind and her smile and good humor put you in the best conditions during the practice. Her reassuring look and her sense of allignment help you to surpass yourself and improve your practice. If you don’t believe me, test and see what I’m talking about. Iy you have the opportunity to practice with her, do not hesitate. It’s a gift that you will give yourself
Namaste
Ezra
Tijdens een masterclass voor collega’s heeft ze ons kennis laten maken met yoga. En met succes; we willen elke week wel les van haar! Ook in totale rust weet ze kennis en enthousiasme over te brengen waarbij ze oog heeft voor elk individu.
Sanne
k was altijd een beetje huiverig om te beginnen aan yoga. Ik hoorde van vrienden en collega’s er veel enthousiaste verhalen over, maar ik wist eigenlijk ook nooit zo goed of het wel echt iets voor mij zou zijn en vooral waar ik nou precies moest beginnen. Daarbij was ik er eerlijk gezegd ook wel van overtuigd dat yoga iets was hippies of voor mensen die een beetje zweverig zijn. Door Karleen ben ik eigenlijk pas echt in aanraking gekomen met yoga en ben ik hier van teruggekomen. Ik heb ontdekt dat yoga je helpt om te ontspannen en dat je er sterkere spieren van krijgt zonder dat je gelijk een ervaren Yoga-ster hoeft te zijn. Wat het voor mij heel fijn maakte is dat Karleen les geeft les op een rustige, duidelijke en niet te zweverige manier. Ze laat zien dat iedereen yoga kan. De les bestond uit verschillende oefeningen die je met de tips van Karleen zo moeilijk kon maken als je zelf wilde. De les is heel toegankelijk, niet te zweverig en het geeft echt rust. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik dit zou zeggen, maar.. I love it!
Ellen
Als ultieme yoga beginner was ik wat huiverig om de eerste keer mee te doen aan een Yinlesje. Je wil toch niet de kneus van de klas zijn … maar dat bleek nergens voor nodig! Karleen geeft je het vertrouwen en de ruimte om in je eigen tempo en op je eigen niveau mee te doen. Door haar manier van uitleggen en de manier waarop ze een les indeelt heeft iedereen de mogelijkheid om het maximale er voor zichzelf uit te halen, zonder dat je je opgejaagd voelt. Ook heeft Karleen een fijne balans van nuchterheid en spiritualiteit, zodat je je aan het einde van de les helemaal ontspannen voelt!
Joniek
Karleen ken ik van de Yin/Yang teachter training in Spanje. We vonden elkaar meteen in onze nuchtere benadering van de Yoga filosofie. Karleen heeft een hele fijne energie. Haar lessen kunnen pittig en uitdagend zijn maar ook ontspannen en zacht. Spiritualiteit wordt niet geschuwd, maar op een nuchtere manier gebracht. Ik denk dat deze down to earth benadering Karleen tot een unieke, kundige yogadocent maakt. Als je de kans hebt, volg dan zeker eens een lesje bij haar!
.